Twee nieuwe MAN touringcars

Beide touringcars voldoen aan alle Europese regels, aangezien ze aan de Euro 6 norm voldoen. Hierdoor zijn ze zuinig in het verbruik, waardoor ze ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Euro 6 is een regelgeving van de Europese Unie waarmee een emissiestandaard voor voertuigen is vastgesteld. Hiermee moeten dieselvoertuigen net zo schoon worden als de op benzine aangedreven varianten door middel van een lagere uitstoot van CO2, roetdeeltjes en stikstofoxiden.

Een van de touringcars is speciaal ingericht voor minder valide reizigers. Er is een lift aanwezig, waardoor ook rolstoelafhankelijke reizigers gebruik kunnen maken van onze bussen. Gaan er geen rolstoelen mee, dan beschikt ook deze touringcar over 62 zitplaatsen.

De touringcars zien er nu nog een beetje wit uit, maar binnenkort krijgen ze hun vertrouwde logo. Ze gaan daarna snel de weg op, waar ze veel veilige kilometers voor onze klanten zullen rijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *