Ga terug naar de homepage

UW VEILIGHEID ONZE ZORG

Uw veiligheid ons hoogste belang

 

Kwaliteit

Veiligheid, comfort en kwaliteit staan centraal bij Labeto Reizen. Wij beschikken over een zeer moderne vloot van touringcars die door onze eigen technische dienst perfect onderhouden worden. Daarnaast zijn wij een actief lid van Keurmerk Bus. Dus stap een gerust gevoel aanboord!

Chauffeurs

De uitstekend opgeleide chauffeurs van Labeto Reizen weten hoe belangrijk goed vervoer voor u is. Al onze chauffeurs beschikken naast een uitstekend rijvaardigheid over jarenlange ervaring in uiteenlopende omstandigheden.

Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf  - Maximale zekerheid
Labeto Reizen is vanaf het begin gekwalificeerd bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Deze stichting richt zich op de kwaliteitsverbetering van de bedrijfsvoering en de dienstverlening van de door haar erkende touringcarbedrijven. Voor meer informatie klik hier.

>>keurmerk

Maximale zekerheid

Extra garanties
Elk touringcarbedrijf dat is voorzien van het Keurmerk Touringcarbedrijf biedt extra garanties aan haar passagiers. Deze garanties liggen op het gebied van de veiligheid en het comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en de dienstbaarheid van de chauffeurs, de strikte naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche. Bovendien, het zekere voor het onzekere genomen, zijn deze touringcarbedrijven altijd adequaat verzekerd.

Klantgerichtheid
Kwaliteitsbevordering vraagt om gericht beleid en een inzet op lange termijn. Een met het keurmerk erkend touringcarbedrijf investeert voortdurend in de kwaliteit van haar personeel en materieel. Klantgerichtheid en zorg voor optimale dienstverlening staan voorop. Van zowel de ondernemer als van de werknemers mag een continue inzet en betrokkenheid worden verwacht.

 

 

 

>>milieu

 

Meer dan alleen touringcars

Bij Labeto Reizen denken we niet alleen aan vandaag. Daarom is onze bedrijfvoering er op gericht om een zo duurzaam mogelijk manier ons werk uit te voeren. Daarnaast is de touringcar een van de meest milieu vriendelijk vervoersmanieren die er is (of t.o.v. de auto, trein of vliegtuig is de bus het meest milieu vriendelijke vervoersmiddel)..


 
Labeto, uw betrouwbare partner in Amsterdam en wijde omgeving voor o.a. personenvervoer, busreizen, bus excursies, verzorgde dagtochten, schoolreizen, evenementen vervoer, touringcarverhuur,  busverhuur  touringcar of bus enz.