Veiligheid

“Bewust beter”

Labeto Reizen levert bewust beter vervoer. Onze touringcars voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen en een goede service hebben wij hoog in het vaandel. Alleen door goed te luisteren naar uw behoeften, kunnen wij een passende offerte maken die precies aansluit bij uw wensen. Wij doen veel voor onze klanten!


Dekra-certificering ISO 9001

ISO 9001 is een proces- en systeemgeoriënteerde benadering van kwaliteitsmanagement en continue verbetering. Hierdoor kunnen allerlei organisaties een managementsysteem invoeren dat is afgestemd op hun individuele behoeften en omstandigheden.

Zowel fabrikanten als dienstverlenende bedrijven kunnen profiteren van het combineren van afzonderlijke werkzaamheden in continue processen. De uitdaging ligt in het verzekeren van een consistente productkwaliteit terwijl tegelijkertijd de kosten worden teruggebracht. Onze regelmatige controle-audits houden uw personeel alert en staan ervoor garant dat uw managementsysteem op peil is. Een kwaliteitssysteem op basis van ISO 9001 verbetert de efficiency op de werkvloer en beperkt eventuele verspilling.

Meer weten over ISO 9001? Zie hier.
Keurmerk Veilig en Duurzaam op weg

Onlangs kreeg Labeto Reizen-directeur Michel van der Voet uit handen van Koos Spee, voormalige Landelijk Verkeersofficier van Justitie en presentator van Wegmisbruikers! bij SBS6, het ‘Keurmerk Veilig en Duurzaam op weg’. Bovo Tours is het eerste touringcarbedrijf dat dit prestigieuze keurmerk ontving vanwege een uitstekende implementatie van het e-learningprogramma e-Driver, een initiatief van de Verkeersveiligheidgroep Nederland en Centraal Beheer.

Meer weten over het keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op weg’? Zie hier.


Contact

Mail: info@labeto.nl
Telefoonnummer: 071 – 332 1000
Adres: Veenderveld 57, 2371 TT Roelofarendsveen

Socials

www.facebook.com/LabetoReizen
www.twitter.com/LabetoReizen
www.youtube.com/LabetoReizen

Copyright © 2017 Bovo Tours B.V.

Image